Zeilen in Friesland

Wat is er nu mooier dan je vakantie doorbrengen in eigen land wanneer je wilt leren zeilen? Friesland is de provincie bij uitstek om een mooie zeilvakantie te boeken.

Om goed te kunnen zeilen, is het belangrijk dat je lessen volgt aan een zeilschool. Gelukkig zijn er in Friesland voldoende mogelijkheden om zeillessen te volgen waar jij je hele verdere leven plezier van kunt hebben.

Zeilen in Grou en Nes-Akkrum

Oer ’t Hout in Grou verzorgt bijvoorbeeld zeillessen voor jong en oud. Er wordt bijvoorbeeld les gegeven in Splash/Flash, Pico, Optimist, Valk en windsurfen. Genoeg keuzemogelijkheid dus om met veel plezier aan de slag te kunnen gaan.

Maar ook Pean is een prima school om te kunnen leren surfen. Het is ook mogelijk om hier een zeilkamp te boeken. Er zijn diverse groepsaccommodaties te huur waar plaats is voor groepen tot maximaal 130 personen. Ontzettend leuk om te doen wanneer je met elkaar gaat zeilen tijdens een vakantie. Wil je meer informatie over deze mogelijkheid, kijk dan eens op pean.nl.

Zeilen in Terherne

Heb je plannen om een leuke zeilvakantie te boeken in Friesland? Dan is een bezoek aan Terherne absoluut de moeite waard. Het is gelegen aan het Sneekermeer in Friesland en is de ideale uitvalbasis voor een mooie zeilvakantie. Je kunt hier verschillende vakantiewoningen boeken. Een bezoek aan een sfeervol restaurant of kroegje mag natuurlijk niet ontbreken.

FrieslandZeilen in Sneek

FrieslandZeilen in Sneek is het perfecte bedrijf wanneer je een leuk dagje uit wilt boeken met bijvoorbeeld je bedrijf. Er zijn diverse arrangementen waar je uit kunt kiezen. Voor een mooie ervaring op het water en het leren actief te zeilen, ben je hier prima op je plek.

Kortom, er valt voldoende te ondernemen op het gebied van zeilen in Friesland!